2023. november 30.
András, Andor

5517   nő
5210 férfi
Felhasználónév:
Jelszó:
regisztráció
 
társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések
Öntözőrendszerek telepítése - expressz javítása
 
társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések
Szent István Lovagrend

A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése.
Nem tudod? - Kérdezd meg! Együtt megválaszoljuk!!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu
A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése.
Kérdezz bátran, válaszolj okosan!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu

GYakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudok regisztrálni?

Hogyan tudok bejelentkezni?

Hogyan tudom a jelszavamat megváltoztatni?

Hogyan tudom kitölteni illetve módosítani az adatlapomat?

Hogyan tudok magamról fényképet feltölteni?

Hogyan tudok egy feltöltött fényképet index/igazolvány képnek beállítani?

Honnan tudom meg, hogy érkezett-e új levelem?

Hogyan tudok egy másik felhasználónak levelet küldeni?

Honnan tudom meg, hogy az elküdött levelemet elolvasta-e annak címzetje?

Hogyan tudok a beérkezett illetve az elküdött levelemeleim közül törölni?

Hogyan tudok a regisztrált felhasználók között a legegyszerűbben keresni?

Hogyan tudok a Fórumba bejelentkezni?

Hogyan tudok egy adott topic-ba (témába) belépni?

Hogyan tudom a fórumban megváltoztatni, hogy egy oldalan hány hozzászólás jelenjen meg egyszerre?

Hogyan tudok a fórumban egy új topic-ot (témát) nyitni?

Hogyan tudok a fórumban egy új hozzászólást írni?

Hogyan tudok a fórumban választ írni egy adott hozzászólásra?

Hogyan kerülhetek be a "Top100"-ba?

Hogyan ajánlhatom a legkönnyebben ismerőseimnek ezt az oldalt?

Mit tegyek, hogyha elfelejtettem a jelszavamat?

Hogyan tudok kijelentkezni?

Mik az adatkezeléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók?

Milyen jogaim és jogorvoslati lehetőségeim vannak?

Hogyan tudok regisztrálni?
A regisztráció indítása. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések A keresztényrandi.hu internetes társkereső oldalra könnyedén regisztrálhatsz! Ehhez nem kell mást tenned mint a bal oldalon található a bejelentkezéshez kialakított adatbeviteli mezők alatt található "regisztráció" feliratú linkre kattintanod, vagy a felső menüsor Főoldal menüpont Regisztráció almenüjére ( Főoldal / Regisztráció ) kattintanod; ami szintén bárhonnan elérhető.
Az ezután megjelenő oldalon meg kell adnod egy még nem létező felhasználó nevet. Ez a név fog majd az adatlapodon megjelenni, és a fórumba is ezzel a névvel fogsz majd tudni hozzászólásokat írni. Meg kell még adnod az E-mail címedet is, ami az adatlapodon nem fog szerepelni, de feltétlenül szükséges mivel majd erre a címre küldi el a rendszer a jelszavadat, ami nélkül nem fogsz majd tudni bejelentkezni; ezért fontos, hogy valós, "élő" E-mail cím legyen.
A helyesen kitöltött regisztrációs ürlap. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ezután már csak a nemedet kell meghatároznod és a születési dátumodat kitöltened. Ez utóbbi nem fog az adatlapodon megjelenni, csak az abból kiszámított életkorod, ami így mindig aktuális napra kész lesz majd, és a többi felhasználó is könnyebben rátalál majd az adatlapodra.
A sikeres regisztrációhoz még el kel fogadnod a regisztrációs szabályzatot, ami a "A regisztrációs Szabályzatot elfogadom." Szöveg melletti kis négyzet bejelölésével (kipipálásával) lehetséges; majd regisztrációdat a "Regisztrálok" feliratú gombra kattintva küldheted el.
Ezután a rendszer küld egy E-mailt, amely a generált jelszavadat tartalmazza. Ezzel a jelszóval, és az általad megadott felhasználónévvel fogsz majd tudni bejelentkezni, és igénybe venni a keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal VALAMENNYI (regisztrációhoz kötött) szolgáltatását.
Ezek az adatok a cél, azaz a társkeresés megvalósulásához szükségesek és ahhoz alkalmasak; az adatok kezelésének időtartalma pedig az érintett kérésére történő törlésig azaz a regisztráció (profil) törléséig terjed.

Hogyan tudok bejelentkezni?
Bejelentkezés a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerébe. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések A keresztényrandi.hu internetes társkereső oldalra rendszerébe bármelyik oldalról bejelentkezhetsz az oldalak bal szélén található a bejelentkezéshez kialakított két adatbeviteli mező kitöltésével és az alattuk található "Belépés" feliratú gombra kattintva. Ez a lehetőség a felső menüsor "Főoldal" menüpont "Bejelentkezés" almenüpontjaként ( Főoldal / Bejelentkezés ) is bármelyik oldalról elérhető.
A két szükséges adat az a felhasználónév, amit a regisztráció során adtál meg és az a jelszó, amit a rendszer generált és egy E-mailban elküldött számodra. Természetesen, hogy ha már megváltoztattad ezt a jelszót a " Jelszómódosítás " menüpontban (ami ajánlott rögtön az első bejelentkezés után!) akkor ehelyett már az általad megadott jelszavadat kell ide beírnod.
Sikeres bejelentkezés a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerébe. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Sikeres belépés esetén a fenti adatmezők helyett a " Levelezés ", " Profil ", " Jelszómódosítás ", valamint a " Kijelentkezés " feliratú gombokból álló menüsor jelenik meg; valamint az aktuális dátum és névnap alatt megjelenik a "Bejelentkezve:" felírat, mely alatt a saját felhasználó nevedet olvashatod.
Ha a bejelentkezésed valamiért sikertelen lenne akkor az adatbeviteli mezők fölött megjelenik a "Hibás felhasználónév vagy jelszó!" felirat és az alatt az " Elfelejtettem a jelszavam! " feliratú link. Ezeknek a sikertelen bejelentkezéseknek az a leggyakoribb oka, hogy elgépelted a jelszavadat vagy esetleg a felhasználónevedet. Különösen igaz ez a legelső bejelentkezésre, amikor mindenféleképpen a rendszer által generált jelszavaddal kell belépned, mivel ilyenkor áll fenn leginkább az elgépelés lehetősége. Gyakori hibák ilyenkor, hogy a felhasználónév vagy a jelszó után ott marad még egy szóköz, esetleg egy sorvége karakter; valamint könnyen összetéveszthetőek a 0 (nulla) - O (nagy o), I (nagy i) - l (kis L) karakterek, és természetesen az összes többi betű esetében is ügyelni kell a kis- és a nagybetűk közötti különbségre! Az ilyen eseteket könnyedén elkerülheted azzal, hogyha a rendszer által elküldött E-mailben PONTOSAN kijelölöd a jelszavadat, majd ctrl+c-vel a vágólapra másolod azt, és visszatérve a bejelentkezéshez ctrl+v-vel bemásolod azt a "Jelszó:" feliratú adatbeviteli mezőbe.
FONTOS! A sikeres bejelentkezéshez engedélyezned kell az un. sütiket, angol nevükön cookie-kat!

Hogyan tudom a jelszavamat megváltoztatni?
A jelszó megváltoztatásának első lépése a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerébe. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Jelszavad megváltoztatásához (amit erősen ajánlott az első bejelentkezés után megtenni) első lépésként be kell hogy jelentkezzél a Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerébe. Ha még nem vetted igénybe ezt a szolgáltatásunkat, akkor a rendszer által generált és a részedre E-mailben elküldött jelszót kell használnod a bejelentkezéshez; ha pedig már korábban megváltoztattad ezt a jelszavadat, akkor az általad legutoljára megadott jelszóval tudsz majd bejelentkezni (lsd. a " Hogyan tudok bejelentkezni? " menüpontot!).
A jelszó megváltoztatásának második lépése a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerébe. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Miután sikeresen bejelentkeztél kattints a " Jelszómódosítás " menüpontra; majd az "Új jelszó:" és az "Új jelszó mégegyszer:" adatbeviteli mezőkbe írd be PONTOSAN UGYANAZT a jelszót, amire a még érvénybe lévőt meg szeretnéd változtatni, majd a "Módosítás" feliratú gombra kattintva azonnal érvényesítheted azt.
Amennyiben a jelszómódosításod sikerrel zárul akkor a rendszer a "Sikeres Jelszó módosítás! Innentől kezdve az előbbiekben megadott jelszavával tud oldalunkra bejelentkezni!" sorokkal tájékoztat erről.
Hogyha valami féle oknál fogva nem lenne sikeres a jelszómódosításod, akkor a rendszer hibaüzenetet küld a hiba okának megjelölésével!

Hogyan tudom kitölteni illetve módosítani az adatlapomat?
A profil kitöltésének illetve megváltoztatásának első lépése a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerébe. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Az adatlapod kitöltéséhez illetve módosításához első lépésként be kell hogy jelentkezzél a Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerébe (lsd. a " Hogyan tudok bejelentkezni? " menüpontot!).
Miután sikeresen bejelentkeztél kattints a " Profil " feliratú gombra. Ezután megjelenik a Profilmódosítás menü, ami a következő részekből épül fel: " Személyes adataim ", " Külső megjelenésem ", " Kedvenceim ", " Kit keresek ", " Fényképeim ".
A személyes adataim, a külső megjelenésem, a kedvenceim, a kit keresek és a fényképeim részekből áll össze a profilod a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések A " Személyes adataim " lehetőség alatt adhatod meg, hogy hol laksz (Ország / Megye / Település), vallásod, hogy gyakorlod-e azt, stb.
A " Külső megjelenésem " lehetőség alatt adhatod meg, hogy milyen a testalkatod, megjelenésed, milyen magas vagy, stb.
A " Kedvenceim " lehetőség alatt adhatod meg, hogy milyen sportokat, hobbikat, állatokat, szórakozóhelyeket, zenei- és filmes stílusokat kedvelsz.
A " Kit keresek " lehetőség alatt adhatod meg, hogy milyen társat szeretnél magadnak; a számodra ideális jelölt életkorának, lakhelyének, vallásának, életstílusának, életfelfogásának, stb. meghatározásával.
A " Fényképeim " lehetőség alatt tölthetsz fel magadról fényképet és állíthatsz be index- igazolványképnek magadról egy már feltöltött fényképet, mely lehetőségeket részletesen is ismertetjük a " Hogyan tudok magamról fényképet feltölteni? " valamint a " Hogyan tudok egy feltöltött fényképet index/igazolvány képnek beállítani? " menüpontokban.
Néhány paraméter a profil személyes adataim részéből a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ha még nem töltöttél ki egy adott tulajdonságot - paramétert, akkor annak vagy üres lesz a helye, vagy a "nincs megadva" lehetőség fog szerepelni.
Ha már kitöltöttél egy adott tulajdonságot - paramétert, akkor a már régebben megadott beállítását fogod viszont látni.
FONTOS! Miután kitöltöttél egy adott lehetőséghez tartozó tulajdonságot illetve tulajdonságokat MINDEN ESETBEN kattints a lap alján található "Módosítás" feliratú gombra a változások mentéséhez, mielőtt továbblépnél az adott oldalról!
Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, azok a cél, azaz a társkeresés megvalósulásához szükségesek és ahhoz alkalmasak; az adatok kezelésének időtartalma pedig az érintett kérésére történő törlésig azaz a regisztráció (profil) törléséig terjed.

Hogyan tudok magamról fényképet feltölteni?
Ahhoz, hogy fényképet tudjál magadról feltölteni első lépésként be kell hogy jelentkezzél a Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerébe (lsd. a " Hogyan tudok bejelentkezni? " menüpontot!). A fényképek feltöltésének első lépése a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések
Miután sikeresen bejelentkeztél kattints a " Profil " feliratú gombra. Ezután megjelenik a Profilmódosítás menü, ahol a " Fényképeim " feliratú gombra kattintva jelenik meg a fényképek feltöltéséhez kialakított oldal. Itt a "Tallózás" feliratú gombra kattintva megjelenik egy kis ablak, ahol meg tudod keresni a számítógépeden, hogy melyik könyvtáradban van az a képed, amit fel szeretnél magadról tölteni. Ha megtaláltad kattints duplán a nevén az egér bal gombjával. Ekkor bekerül a kép neve az elérési utjával együtt a "Tallózás" feliratú gomb előtt található adatbeviteli mezőbe. Ezután már nem maradt más hátra, mint hogy a "FELTÖLTÉS" feliratú gombra kattints. A fényképek feltöltésének második lépése a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések
Ekkor megkezdődik az általad meghatározott kép feltöltése, ami annak méretétől és az internetes kapcsolatod sebességétől függően akár egy - két percig is eltarthat; ezért kérünk, hogy legyél türelemmel! Miután a képed feltöltése sikeresen befejeződött megjelenik az "Az alábbi képeket töltötted fel idáig magadról:" felirat alatt lekicsinyített (80X106px) méretben. A fényképek feltöltésének harmadik lépése a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések
A rendszer a jpg (jpeg), png és a gif kiterjesztésű képek feltöltését egyaránt támogatja.
A fénykép(ek) feltöltése nem köteleő, az(ok) a cél, azaz a társkeresés megvalósulásához szükséges(ek) és ahhoz alkalmas(ak); az fénykép(ek) tárolásának (kezelésének) időtartalma pedig az érintett kérésére történő törlésig azaz a regisztráció (profil) törléséig terjed.

Hogyan tudok egy feltöltött fényképet index/igazolvány képnek beállítani?
Ahhoz, hogy egy feltöltött fényképet be tudjál állítani magadról index/igazolvány képnek első lépésként be kell hogy jelentkezzél a Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerébe, valamint - értelem szerűen - már kell hogy legyen magadról legalább egy feltöltött fényképednek. (lsd. a " Hogyan tudok bejelentkezni? " valamint a " Hogyan tudok magamról fényképet feltölteni? " menüpontokat!).
Egy feltöltött fénykép beállítása indexképnek a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Miután sikeresen bejelentkeztél kattints a " Profil " feliratú gombra. Ezután megjelenik a Profilmódosítás menü, ahol a " Fényképeim " feliratú gombra kattintva jelenik meg a fényképek feltöltéséhez kialakított oldal. Itt "Az alábbi képeket töltötted fel idáig magadról:" felirat alatt lekicsinyített (80X106px) méretben megjelennek azok a fényképeid amiket már eddig feltöltöttél a Keresztényrandi.hu rendszerébe. Mindegyik kép mellett ott találod a "TÖRLÉS" valamint a "beállítás index képnek" feliratú gombokat. Keresd meg azt a képedet, amit be szeretnél magadról index/igazolvány képnek állítani és kattints a már fent említett mellette található "beállítás index képnek" feliratú gombra.
Sikeresen beállított indexkép a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ezután már nem "Az alábbi képeket töltötted fel idáig magadról:" felirat alatt található képek között, hanem "Az alábbi képet jelölted meg igazolvány (index) képnek:" felirat alatt fog majd megjelenni az a kép, amelyet beállítottál magadról index/igazolvány képnek 100X75px méretben. Ha később változtatni szeretnél az index/igazolvány képeden és egy másik feltöltött képet állítasz be magadról index/igazolvány képnek, akkor a korábban feltöltött index/igazolvány képed visszakerül "Az alábbi képeket töltötted fel idáig magadról:" felirat alatt található képek közé.

Honnan tudom meg, hogy érkezett-e új levelem?
Belépés a Levelezés mappába a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések A Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal - jelenleg - nem küld a számodra külön értesítést, hogy ha egy másik felhasználó levelet küldött a részedre. Azt, hogy érkezett-e számodra egy másik felhasználótól leveled úgy tudod ellenőrizni, hogy bejelentkezel (lsd. a " Hogyan tudok bejelentkezni? " menüpontot!), majd a " Levelezés " feliratú gombra kattintva elérhetővé válik a levelezésed és annak is a " BEÉRKEZETT LEVELEIM " mappája; ezért ajánlott egy - két naponta bejelentkezned!
A Levelezés Beérkezett mappája a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ha ez a mappád üres, akkor értelemszerűen nem kaptál még (új) levelet.
Az olvasatlan levél ikonja a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ha a mappádban van olyan levél, amelynek a "STÁTUSZ"-a mellett egy lezárt boríték szerepel, akkor azt a leveledet még nem olvastad el; tehát újnak minősül!
Az elolvasott levél ikonja a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Leveledet annak "TÁRGY"-ára kattintva tudod elolvasni, és utána ha a " Beérkezett Leveleim " feliratú gombra kattintasz annak a státuszát jelző ikon már egy nyitott boríték lesz.

Hogyan tudok egy másik felhasználónak levelet küldeni?
Levél írás a megtekintett adatlapon keresztül a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Levelet több féle módon is tudsz írni egy másik felhasználónak. Ennek a két legegyszerűbb formája az, hogy ha egy adott felhasználó adatlapja elnyerte a tetszésedet és szeretnél neki üzenetet küldeni akkor az adatlapján a fényképe alatt található "Levél írása User-nak" (a User helyett természetesen mindig az adott felhasználó nevét fogod majd látni) feliratú linkre kattintanod és megjelenik a levél írásához kialakított oldal. Ez három mezőből áll: a címzett (felhasználó / nick) neve, ami jelen esetben már rögtön meg is jelenik, tehát nem kell neked külön kitöltened; az üzenet tárgya; és maga az üzenet. Levél írás a megtekintett adatlapon keresztül a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések

Levél írás a megtekintett adatlapon keresztül a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések A másik lehetőség az, hogy amikor megnyitottad egy leveledet (lsd. " Honnan tudom meg, hogy érkezett-e új levelem? " menüpontot) és szeretnél rá egy választ írni annak a felhasználónak aki azt neked küldte, akkor kattints a levél alatt található "VÁLASZ" feliratú gombra. Ekkor már a fentebb ismertetett oldal jelenik meg; azzal a különbséggel, hogy nem csak a címzett helyén jelenik meg az adott felhasználó neve, hanem a tárgy helyén is azt olvashatod majd, hogy "Válasz:az eredeti levél tárgya-ra". Levél írás a megtekintett adatlapon keresztül a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések


A megválaszolt levél ikonja a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ha ezt a lehetőséget választod, akkor amikor legközelebb visszatérsz a " BEÉRKEZETT LEVELEIM " mappába, akkor ennek a levelednek a "STÁTUSZ:"-át egy olyan nyitott boríték fogja jelölni, amelyben egy zöld nyíl látható, ezzel jelölve, hogy ezt a leveledet elolvastad és meg is válaszoltad.
A levélírás harmadik lehetősége a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Levélírásra van még egy harmadik lehetőség is; miután beléptél a levelezésed mappájába (lsd. " Honnan tudom meg, hogy érkezett-e új levelem? " menüpontot) kattints a "Levélírás" feliratú gombra.
A levélírás harmadik lehetősége a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ekkor szintén a levél írásához kialakított oldalra jutsz, de ennél a lehetőségnél a leveled címzettjének a PONTOS (felhasználói / nick) nevét is neked kell megadnod.
FONTOS! Bármelyik lehetőséget is válasszad a fent ismertetek közül, ahhoz hogy levelet tudjál valakinek küldeni előtte mindenféle képen be kell hogy jelentkezzél a Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerébe (lsd. " Hogyan tudok bejelentkezni? " menüpontot)!Honnan tudom meg, hogy az elküdött levelemet elolvasta-e annak címzetje?
A levelek írása - olvasása kapcsán már szóltunk azoknak a "STÁTUSZ:"-át jelző ikonokról (lsd. " Honnan tudom meg, hogy érkezett-e új levelem? " valamint a " Hogyan tudok egy másik felhasználónak levelet küldeni? " menüpontokat).
Miután bejelentkeztél a Keresztényrandi.hu internetes társkereső weboldalra (lsd. " Hogyan tudok bejelentkezni? " menüpontot) kattints a " Levelezés " feliratú gombra, majd válts át az " ELKÜLDÖTT LEVELEIM " mappára. Itt találod az elküldött leveleidet, és a "STÁTUSZ:" feliratú oszlopban azoknak státuszát vagyis állapotát mely az alábbi négy lehetőség valamelyike:
Az olvasatlan levél ikonja a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések - Zárt boríték, mely azt jelenti, hogy a leveled címzettje még nem olvasta el az elküldött leveledet.

Az elolvasott levél ikonja a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések - Nyitott boríték, mely azt jelenti, hogy a leveled címzettje elolvasta az elküldött leveledet.

A megválaszolt levél ikonja a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések - Nyitott boríték melyben egy zöld nyíl látható jelöli azt az esetet, amikor a leveled címzettje elolvasta a neki elküldött leveledet.
A törölt levél ikonja a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések - Nyitott boríték piros X-szel áthúzva jelöli azt, hogy leveledet kitörölte annak címzettje a " BEÉRKEZETT LEVELEIM " mappájából.

Hogyan tudok a beérkezett illetve az elküdött levelemeleim közül törölni?
Ahhoz, hogy törölni tudjál a beérkezett vagy az elküldött leveleid közül be kell jelentkezned a Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerébe (lsd. " Hogyan tudok bejelentkezni? " menüpontot). A " BEÉRKEZETT LEVELEIM " mappából kétféleképpen is tudsz levelet törölni:
Levél azonnali törlése az elolvasás után a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések - Miután megnyitottál egy levelet olvasásra (lsd. " Honnan tudom meg, hogy érkezett-e új levelem? " valamint a " Hogyan tudok egy másik felhasználónak levelet küldeni? " menüpontokat) és úgy döntöttél, hogy a továbbiakban nem szeretnéd megtartani az adott levelet, hanem inkább törlöd azt, akkor a levél alján kattints a -TÖRÖL- feliratú gombra. Ezután leveled véglegesen törlődik a rendszerből és a " BEÉRKEZETT LEVELEIM " mappába jutsz, ahol már értelemszerűen nem fog szerepelni a töröld leveled.
Levél törlése a beérkezett vagy az elküldött leveleim mappákból a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések - Leveledet úgy is törölheted, hogy az adott levél előtti jelölőnégyzetet (kattintással) kipipálod majd a -TÖRÖL- feliratú gombra kattintasz. Ha az adott oldalon látható valamennyi leveledet törölni szeretnéd, akkor a legfelső sorban található "#" jel előtti jelölőnégyzetet pipáld ki és úgy kattints a "TÖRÖL" feliratú gombra. Mivel ez az eljárás a " BEÉRKEZETT LEVELEIM " mappára és az " ELKÜLDÖTT LEVELEIM " mappákra is egyaránt alkalmazható arra is fordítsál figyelmet, hogy éppen melyik mappából akarsz törölni! Miután kattintottál leveled illetve leveleid ezen eljárás során is véglegesen törlődnek a rendszerből!

Hogyan tudok a regisztrált felhasználók között a legegyszerűbben keresni?
A főmenüsor Tagjaink menüpontja a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések A regisztrált felhasználók között úgy tudsz a legegyszerűbben keresni, hogy ha a főmenü " TAGJAINK " menüpontjára kattintasz.
A Tagjaink menüpont gyorskereső menüje a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ezután majd az oldal bal szélén találsz majd egy menüsort mely a következő lehetőségekből áll: "Neme", "Kora", "Ország", "Megye", "Vallása", "Testalkata", "Szeme színe", "Haja színe", "Csak fényképes"; mellette pedig ott találod azoknak a listáját, akik a fent felsorolt lehetőségek által beállított keresési szempontnak megfelelnek.

A gyorskeresés találati listája a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ez az eredménylista 3X8-as elrendezésű vagyis egy oldalon 24 tag adatlapját jeleníti meg. Abban az esetben, hogyha ettől többen is megfelelnek a keresési szempontjaidnak, akkor több oldalon jeleníti meg a rendszer a listát, mely esetben az adatlapok felett megjelenő számokra kattintva tudsz az oldalak között "lapozni".
A gyorskeresés szűkített találati listája a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Amint beállítottál a bal oldali menüben egy szempontot úgy az oldal automatikusan a szerint rendezi a fent ismertetett eredménylistát.


Hogyan tudok a Fórumba bejelentkezni?
A Fórumba nem kell külön bejelentkezned - ha egyszer már bejelentkeztél a " Hogyan tudok bejelentkezni? " menüpontban leírtak szerint - mivel a Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldalon a regisztrációd teljeskörű azaz elég egyszer beregisztrálnod magadat és az érvényes lesz az összes regisztrációhoz kötött szolgáltatásunkra is amit ugyan olyan módon és körülmények között tudsz igénybe venni és használni.

Hogyan tudok egy adott topic-ba (témába) belépni?
Topicnyitás a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések A " Fórum " menüpontra kattintva a Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal fórumának a főoldalát láthatod.
Topicnyitás a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ebben a "Topic neve:", "Alapító:", "Hozzászólások száma:", "Utolsó hozzászólás időpontja:", "Utolsó hozzászóló neve:" feliratú oszlopokat láthatod.
Topicnyitás a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések A "Topic neve:" oszlop alatt találod a már létező topic-ok (témák) nevét, melyek egyben linkek is, így rá tudsz kattintani és ezzel tudod megnyitni az adott topic-ot (témát) annak tartalmának olvasásához.
Az "Alapító:" oszlop alatt találod annak a felhasználónak a nevét, aki az adott topic-ot (témát) megnyitotta.
A "Hozzászólások száma:" oszlop alatt az adott topic-ban (témában) található összes hozzászólás száma szerepel.
Az "Utolsó hozzászólás időpontja:" oszlop alatt azaz időpont szerepel, amikor a legutolsó hozzászólás történt az adott topic-ban (témában).
Az "Utolsó hozzászóló neve:" oszlop alatt annak a felhasználónak a neve szerepel, aki a legutolsó hozzászólást írta az adott topic-ban (témában).

Hogyan tudom a fórumban megváltoztatni, hogy egy oldalan hány hozzászólás jelenjen meg egyszerre?
Miután megnyitottál egy topic-ot (témát) az abba írt hozzászólásokat olvashatod. A Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal fórumán alapesetben 25 hozzászólás jelenik meg egy oldalon és hogy ha ettől több van egy adott témában (topic-ban) akkor több oldalon jelennek meg a hozzászólások.
Belépés a Fórumba a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Azt, hogy egy oldalon hány hozzászólás jelenjen meg egyszerre úgy tudod megváltoztatni, hogy miután beléptél (lsd. A " Hogyan tudok bejelentkezni? " menüpontot!) kattints a fórum menüpontra.

Az Adatmódosítás menüpont a Fórumban Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Erre megjelenik a Fórum, ahol következő lépésként kattints az ADATMODÓSÍTÁS feliratú gombra és megjelenik a "Megj. hozzászólások:" felírat mellett az a lista, amely tartalmazza azokat az értékeket, amelyeket megadhatsz az egy oldalon megjelenítendő hozzászólások számaként.
A Fórumban az egy oldalon megjeleníthető hozzászólások listája a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ezek a következő értékek lehetnek: 25 (ez az alapértelmezett), 50, 100, 200. Ha meg akarod változtatni az alapértelmezett 25-ös értéket, akkor kattintással válaszd ki a fenti lenyíló listából a számodra legmegfelelőbbet (kattints a nyílra, majd arra a számra amelyik számodra a legmegfelelőbb) és kattints a "MEHET" feliratú gombra. A Fórumban az egy oldalon megjeleníthető hozzászólások listája a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetésekHogyan tudok a fórumban egy új topic-ot (témát) nyitni?
Belépés a Fórumba a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Új topic (téma) létrehozásához első lépésként be kell, hogy jelentkezzél (lsd. A " Hogyan tudok bejelentkezni? " menüpontot!), majd ezt követően kattints a " Fórum " menüpontra. Erre megjelenik a Fórum, ahol következő lépésként kattints a " TOPIC NYITÁS " feliratú gombra.
Új topic (téma) nyitása a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal fórumában. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Erre megjelenik azaz oldal amely a már létrehozott topic-ok (témák) listáját tartalmazza, és alatta "Az új topic neve:" felírat mellett egy adatbeviteli mező, ahová az általad megnyitni kívánt topic (téma) nevét kell majd beírnod.
Új topic (téma) nyitása a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal fórumában. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Azonban mielőtt ezt megtennéd, kérünk, hogy előbb győződj meg arról, hogy a fent említett lista nem tartalmazza sem nevében sem témájában azt a topic-ot (témát), amit éppen meg szeretnél nyitni. Ezután írd be az adatbeviteli mezőbe azt a nevet, amit az általad megnyitni kívánt topc-nak (témának) adni szeretnél, majd kattints a "MEHET" feliratú gombra. Új topic (téma) nyitása a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal fórumában. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések


Új topic (téma) nyitása a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal fórumában. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ezután újra a Fórum főmenüjébe kerülsz majd vissza, ahol a topic-ok (témák) listájának az alján már láthatod is annak a topic-nak (témának) a nevét, amit az előbb megnyitottál.
Javasoljuk, hogy ezután rögtön lépjél be az általad megnyitott topic-ba (témába) és írjál egy un. "alapító hozzászólást", amiből társaid is megtudhatják, hogy miért, milyen szándékkal nyitottad meg az adott témát (topic-ot) és amire akár rögtön reagálhatnak is. (lsd. a " Hogyan tudok egy adott topic-ba (témába) belépni? ", a " Hogyan tudok a fórumban egy új hozzászólást írni? " és a " Hogyan tudok a fórumban választ írni egy adott hozzászólásra? " menüpontokat!).

Hogyan tudok a fórumban egy új hozzászólást írni?
Új hozzászólás írása a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal fórumában. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ahhoz, hogy a fórumba egy új hozzászólást tudjál írni, be kell, hogy jelentkezzél és be kell lépned abba a topic-ba (témába) amelyikhez hozzá szeretnél szólni (lsd. A " Hogyan tudok bejelentkezni? " valamint a " Hogyan tudok egy adott topic-ba (témába) belépni? " menüpontokat!). Miután beléptél az adott topic-ba (témába) kattints az " ÚJ HOZZÁSZÓLÁS " feliratú gombra.
Új hozzászólás írása a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal fórumában. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ekkor megjelenik azaz oldal, ahol az új hozzászólást meg tudod írni. Miután begépelted a hozzászólásodat a "Fórum » Új hozzászólás" felirat alatti ablakba kattints a "MEHET" feliratú gombra.Új hozzászólás írása a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal fórumában. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ezután újra a Keresztényrandi.hu internetes társkeresőoldalának fórumának a főmenüjébe kerülsz, ahol a legfelső sorban a "Topic neve:" oszlop alatt annak a topic-nak (témának) a neve lesz olvasható, amelyhez a fent leírtak szerint hozzászóltál. Az "Alapító:" oszlop alatt változatlanul annak a (felhasználó/nick) neve lesz majd olvasható aki az adott topic-ot (témát) nyitotta. A "Hozzászólások száma:" oszlop alatt az adott topic-ban (témában) található összes hozzászólás száma szerepel majd; ami értelemszerűen eggyel több lesz attól, mint amit még a belépéskor, vagyis a hozzászólásod elküldése előtt olvashattál. Az "Utolsó hozzászólás időpontja:" oszlop alatt azaz időpont fog majd szerepelni, amikor éppen a "MEHET" feliratú gombra kattintottál, vagyis amikor a hozzászólásodat elküldted. Az "Utolsó hozzászóló neve:" oszlop alatt pedig a te (felhasználó/nick) neved lesz majd olvasható.

Hogyan tudok a fórumban választ írni egy adott hozzászólásra?
Válasz írása egy adott hozzászólásra a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal fórumában. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ahhoz, hogy választ tudjál írni egy adott hozzászólásra első lépésként be kell, hogy jelentkezzél és be kell lépned abba a topic-ba (témába) amelyikben az a hozzászólás szerepel, amelyet meg szeretnél válaszolni (lsd. A " Hogyan tudok bejelentkezni? " valamint a " Hogyan tudok egy adott topic-ba (témába) belépni? " menüpontokat!). Miután beléptél az adott topic-ba (témába) keresd meg azt a hozzászólást amelyet meg kívánsz válaszolni és annak a fejlécében található "Válasz erre" feliratú gombra kattintva megjelenik azaz oldal, ahol választ írhatsz az adott hozzászólásra.
Válasz írása egy adott hozzászólásra a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal fórumában. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ezen az oldalon megjelenik annak a hozzászólásnak a fejléce, valamint tartalma, amelyet meg kívánsz válaszolni; és alatta azaz ablak ahová a te hozzászólásodat begépelheted. Miután begépelted a hozzászólásodat kattints a "MEHET" feliratú gombra.
Ezután újra a Keresztényrandi.hu internetes társkeresőoldalának fórumának a főmenüjébe kerülsz, ahol a legfelső sorban a "Topic neve:" oszlop alatt annak a topic-nak (témának) a neve lesz olvasható, amelyhez a fent leírtak szerint hozzászóltál. Az "Alapító:" oszlop alatt változatlanul annak a (felhasználó/nick) neve lesz majd olvasható aki az adott topic-ot (témát) nyitotta. A "Hozzászólások száma:" oszlop alatt az adott topic-ban (témában) található összes hozzászólás száma szerepel majd; ami értelemszerűen eggyel több lesz attól, mint amit még a belépéskor, vagyis a hozzászólásod elküldése előtt olvashattál. Az "Utolsó hozzászólás időpontja:" oszlop alatt azaz időpont fog majd szerepelni, amikor éppen a "MEHET" feliratú gombra kattintottál, vagyis amikor a hozzászólásodat elküldted. Az "Utolsó hozzászóló neve:" oszlop alatt pedig a te (felhasználó/nick) neved lesz majd olvasható. Válasz írása egy adott hozzászólásra a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal fórumában. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetésekEgy - már megválaszolt - hozzászólás fejléce a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal fórumában. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ha ezután újra belépsz az adott topic-ba (témába) akkor a legutolsó (legfelső) hozzászólás lesz az, amit az előbb elküldtél, ami azonban annyiban különbözni fog a többi hozzászólástól, hogy majd ennek a fejlécében az előzmény:# (a "#" jel helyén természetesen majd annak a hozzászólásnak a száma fog majd szerepelni, amelyre a választ írtad) adat is szerepelni fog.

Hogyan kerülhetek be a "Top100"-ba?
Azt, hogy bekerülsz-e a Top100-ba közvetlenül nem tudod befolyásolni, csak közvetett módon; mivel a Top100 abból a 100 regisztrált felhasználó listájából áll össze, akiknek az adatlapját a Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal látogatói a legtöbbször megtekintették.
Azt, hogy minél többen megtekintsék az adatlapodat, úgy érheted el, hogy feltöltesz magadról legalább egy képet, amit aztán be is állítasz index/igazolványképnek, mivel regisztrációd csak így fog megfelelni az un. "fényképes" feltételnek. A fénykép feltöltése mellett fomntos még továbbá, hogy részletesen töltsed ki az adatlapodat! (lsd. A " Hogyan tudok magamról fényképet feltölteni? ", " Hogyan tudok egy feltöltött fényképet index/igazolvány képnek beállítani? " valamint a " Hogyan tudom kitölteni illetve módosítani az adatlapomat? " menüpontokat!)

Hogyan ajánlhatom a legkönnyebben ismerőseimnek ezt az oldalt?
A Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal ajánlása annak rendszerén keresztül. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Amennyiben megnyerte tetszésedet a Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal - amit nagyon remélünk - és az ismerőseid, barátaid között is akad olyan, akiről tudod, hogy magányos és egy igazi társra vágyik és szeretnéd neki ajánlani ezt az oldalt, úgy azt a legkönnyebben úgy teheted meg, hogy az " OLDAL AJÁNLÁSA " menüpontra kattintasz és a megjelenő ablakban "Az Ön E-mail címe:" melletti mezőbe beírod a te E-mail címedet; "A címzett E-mail címe:" melletti mezőbe pedig annak az ismerősödnek az E-mail címét, akinek az oldalt ajánlani szeretnéd majd kattints a "Mehet" feliratú gombon.
A Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal ajánlása annak rendszerén keresztül. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ezután az ismerősödnek küld egy E-mailt a Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal rendszere, aminek te leszel a feladója, - így ismerősöd levelező rendszere sem fogja azt spam-nek minősíteni; és ismerősöd is biztosan megnyitja majd - és magának a levélnek meg az lesz a tartalma, hogy oldalunk megtekintésére kéred, valamint egy, az oldalunkra mutató linket is tartalmaz majd; így ismerősödnek már nem kell mást tennie, mint arra kattintania!

Mit tegyek, hogyha elfelejtettem a jelszavamat?
Az Elfelejtett jelszó menüpont a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Mivel a Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében a jelszavak kizárólag rejtjelezett formában kerülnek tárolásra, - és a megadott jelszó a jelszóval való összehasonlítására is ilyen formában történik - az elfelejtett jelszó újbóli elküldése nem áll módunkban.
Ha egy felhasználó elfelejtené a jelszavát, úgy abban az esetben az " elfelejtett jelszó " menüpontban kezdeményezheti annak pótlását.
Ez a menüpont a " FŐOLDAL " almenüjeként ( FŐOLDAL / Elfelejtett jelszó ) érhető el.
Az Elfelejtett jelszó menüpont a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ezen az oldalon a "Felhasználóneved:" felírat adatbeviteli mezőbe írjad be a felhasználói/nick nevedet (amihez a jelszó pótlását kéred), a "A regisztráció során megadott E-mail címed:" felirat melletti adatbeviteli mezőbe pedig azt az E-mail címedet kell beírnod, amit a regisztráció során megadtál; ezután kattints a "MEHET" feliratú gombon. Ezután a Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal rendszere ellenőrzi, hogy a megadott felhasználónévhez valóban a megadott E-mail cím lett-e a regisztráció során megadva, és ha igen, akkor elküldi oda a rendszer által generált új jelszavadat.
A Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal rendszere új jelszót más elérhetőségi címre nem küld! Az új jelszót is célszerű a " Hogyan tudom a jelszavamat megváltoztatni? " menüpontban leírtak szerint megváltoztatni.

Hogyan tudok kijelentkezni?
Kijelentkezés a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszeréből. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések A Keresztényrandi.hu internetes társkereső oldal rendszerében bár automatikus kijelentkeztetés működik (ha az adott felhasználó nem mutat semmilyen aktivitást, akkor 3 óra után) célszerű mégis kijelentkezni még a böngésző bezárása előtt; különös tekintettel, hogyha nem otthoni gépünkről tekintettük meg az oldalt, hanem valami nyilvános helyről pl. egy internet kávézóból.
Kijelentkezés a Keresztenyrandi.hu internetes társkereső oldal rendszeréből. társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések Ehhez nem kell semmi mást tennünk mint a " Kijelentkezés " menüpontra kattintani mely a " FŐOLDAL " almenüjeként érhető el ( FŐOLDAL / Kijelentkezés ).
Ezután a " Levelezés ", " Profil ", " Jelszómódosítás ", valamint a " Kijelentkezés " feliratú gombokból álló menüsor helyett újra a belépéshez szükséges adatbeviteli mezők jelennek meg.Mik az adatkezeléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók?

FIGYELEM! EZ A RÉSZ CSAK ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁST NYÚJT AZ ADATKEZELÉSRŐL, EZÉRT NEM PÓTOLJA AZ ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ELOLVASÁSÁT ÉS ISMERETÉT!

AZ ADATKEZELÉS CÉLJA ÉS JOGALAPJA: Az adatkezelés jogalapja az érintett önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása. Bizonyos esetekben, elsősorban az adatlapon kötelezően megadott adatok tekintetében, az adatkezelés az oldal szolgáltatásai igénybe vételének a feltétele. A regisztráció során megadott személyes adatok kezelésének célja a honlap látogatóinak a honlapon keresztül elérhető szolgáltatások igénybevételéhez szükséges azonosítása, illetve a szolgáltatás üzemeltetése, a bemutatkozás és a párkeresés megkönnyítése, a szolgáltatás testre szabása. A személyes adatok kezelésének célja az érintettek azonosítása és a szolgáltatás nyújtása, azaz a társkeresés megkönnyítése. A felhasználók által megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a Keresztény Randi Szolgáltatás minél hatékonyabb használata, elsősorban az, hogy az adatokból összeálljon a társkereső Keresztény Randi adatlapja, illetve hogy a felhasználó kívánságának leginkább megfelelő potenciálisan tetsző más felhasználókat tudjon az alkalmazás bemutatni a számukra.

AZ ADATKEZELÉSRE ÉS AZ ADATFELDOLGOZÁSRA JOGOSULT SZEMÉLY:Az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személy azaz az adatkezelő neve: Varga Balázs Imre
Elérhetőség: info@keresztenyrandi.hu
Az Adatkezelő (Varga Balázs Imre) az adatkezelést a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által vezetett nyilvántartásba bejelentette.
Nyilvántartási azonosító: NAIH-86995/2015.

AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA: Az adatkezelés időtartama a Felhasználó regisztrációjának létrejöttétől annak céljának - azaz a társkeresés - megvalósulásáig, illetve a személyes adatok törlésének kezdeményezéséig terjed.
Amennyiben a felhasználó azt tapasztalja, hogy a törlés ellenére is maradtak személyes adatai a rendszerben, a törlési igényt E-mailben az info@keresztenyrandi.hu címre kell eljuttatni. A Keresztény Randi a törlési igény beérkezésétől számított 30 munkanapon belül törli az adatokat.
TÖRLÉS ESETÉN AZ ADATOK NEM ÁLLÍTHATÓAK HELYRE!

KIK ISMERHETIK MEG AZ ADATOKAT: A kötelező jelleggeel megadott adatok közül csak a felhasználónév (becenév, nick név), és a születési időből (év, hó nap) számított életkor jelenik meg a felhasználó adatlapján, valamint az önkéntesen megadott adatokhoz a Keresztény Randi összes felhasználója és látogatója hozzáfér.Milyen jogaim és jogorvoslati lehetőségeim vannak?

A felhasználónak jogában áll, hogy adatait helyesbítse, a tévesen szereplő, és általa nem helyesbíthető adatok helyesbítését a Keresztény Randitól kérje. A felhasználó joga, hogy egyes adatait módosítsa, vagy teljes adatlapjának törlését kezdeményezze. A felhasználó tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről. A tájékoztatás teljes körű, az adatkezelés minden részletére kiterjed (azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat). A kérelmezést az info@keresztenyrandi.hu E-mail címre kell elküldeni, melyre az érintett 30 napon belül írásban, közérthető formában kap választ. A valóságnak meg nem felelő személyes adatot a Keresztény Randi helyesbíteni köteles. A Keresztény Randi nem tehető felelőssé azért a kárért, amely abból eredt, hogy a felhasználó adatai védelméről nem megfelelően gondoskodott, így bejelentkezési jelszava könnyen megfejthető, vagy azt harmadik személyek tudomására hozta.
A felhasználók panaszaikkal, kifogásaikkal fordulhatnak közvetlenül a Keresztény Randihoz, aki minden tőle telhetőt megtesz az esetleges jogsértések megszüntetése és orvoslása érdekében.
A felhasználó az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján jogait az alábbi módokon érvényesítheti:
-     Panaszával fordulhat közvetlenül a Keresztény Randihoz, aki a panaszt kivizsgálja;
-     Tiltakozhat az adatok kezelése ellen, mely esetben a Keresztény Randi 30 napon belül megvizsgálja a tiltakozást és döntést hoz;
-     Fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5., Telefon: (+ 36 1) 391 1400, Telefax: (+ 36 1) 391 1410, E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu);
-    Bírósági úton érvényesítheti igényét.
A személyes adatok védelmének körén kívül eső panaszaival a felhasználó a Keresztény Randinak való jelzésen túl fordulhat a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező hatósághoz, továbbá igénye érvényesítése érdekében keresetet terjeszthet elő a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező bírósághoz.

A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése.
Kérdezz bátran, válaszolj okosan!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu
A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése.
Nem tudod? - Kérdezd meg! Együtt megválaszoljuk!!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu

Helyajánló | Top100 | SMS-ek | Tagjaink | A Keresztény Ember Is Lehet Humoros - Avagy Viccek Minden Mennyiségben


  TÁRSKERESŐINK NÉPSZERŰ SZEMPONTOK SZERINT

 
  Aktivitás: Online társkeresők     Utolsó bejelentkezés     Olvasatlan levelek  
  Vallás: Katolikus társkeresők     Református társkeresők     Evangélikus társkeresők  
  Nemzetközi (ország): Erdély-i társkeresők     Szerbia-i társkeresők     Románia-i társkeresők     Szlovákia-i társkeresők  
  Megye: Szabolcs - Szatmár - Bereg-i társkeresők     Komárom - Esztergom-i társkeresők     Baranya-i társkeresők     Fejér-i társkeresők     Békés-i társkeresők     Tolna-i társkeresők     Pest-i társkeresők     Bács - Kiskun-i társkeresők     Hajdú - Bihar-i társkeresők     Borsod - Abaúj - Zemplén-i társkeresők     Csongrád-i társkeresők     Győr - Moson - Sopron-i társkeresők     Heves-i társkeresők     Nógrád-i társkeresők     Somogy-i társkeresők     Vas-i társkeresők     Zala-i társkeresők     Jász - Nagykun - Szolnok-i társkeresők     Veszprém-i társkeresők  
  Életkor: Fiatal társkeresők     Idős (nyugdíjas)) társkeresők  
  Település: Kecskemét-i társkeresők     Budapest-i társkeresők     Nagyvárad-i társkeresők     Dunaújváros-i társkeresők     Kolozsvár-i társkeresők     Pécs-i társkeresők     Egri társkeresők     Székesfehérvár-i társkeresők     Debrecen-i társkeresők     Vác-i társkeresők     Kiskunfélegyháza-i társkeresők     Brassó-i társkeresők     Miskolc-i társkeresők     Bécs-i társkeresők     Mezőkövesd-i társkeresők     Dabas-i társkeresők     Szederkény-i társkeresők     Győr-i társkeresők     Baja-i társkeresők     Békéscsaba-i társkeresők     Nagykároly-i társkeresők     Szombathely-i társkeresők     Kiskunhalas-i társkeresők     Szigetszentmiklós-i társkeresők    Érd-i társkeresők    Szolnok-i társkeresők    Szeged-i társkeresők    Nyíregyháza-i társkeresők    Gödöllő-i társkeresők    Veszprém-i társkeresők    Kaposvár-i társkeresők    Sopron-i társkeresők  
  Végzettség: Diplomás (értelmiségi) társkeresők  
  Családi állapot: Özvegy társkeresők  
  Testalkat: Duci társkeresők  © Varga Balázs Imre
Ha weblapkészítés akkor Blasius Info!