2021. január 21.
Ágnes

5272   nő
5036 férfi
Felhasználónév:
Jelszó:
regisztráció
 
társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések
Szent István Lovagrend
 
társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések
Öntözőrendszerek telepítése - expressz javítása

SZEMÉLYES ADATAI Külső Megjelenése Kedvencei Kit Keres? Fényképei
gkind
Keresztényrandi.hu társkeresés - társkeresők - fényképes - keresztény - keresztyény - külföldi - nemzetközi - hirdetések
44 éves Férfi
Utolsó bejelentkezés: 2016.05.03 08:28:44
Olvasatlan leveleinek száma: 2
Adatlapját eddig 1906 alkalommal tekintették meg.
Levél írása gkind-nak

Ország: Magyar
Megye: Győr
Település: Győr, (Debrecen)
Vallása: Katolikus
Gyakorló: igen
Tervei a házasságra: Mindenképpen
Családi állapota: Hajadon/Nőtlen
Gyerekek száma: 0
Szeretne-e gyereket: Igen
Tervezett gyerekek száma: nincs megadva!
Életfelfogása: Konzervatív
Életstílusa: Családcentrikus
Bemutatkozása:

Olyan Társat keresek, aki próbálja megvalósítani a szeretethimnuszban (1 Kor 13) leírt "dolgokat" az emberi kapcsolatokban, elsősorban a (házas)társával szemben, de a többi emberrel szemben is. Természetesen Én is törekszem 1 Kor 13 szerint élni. Fontosnak tartom azt is, hogy a másik fél ne éljen vissza azzal, hogy a társa például türelmes.

Fontos dolognak tartom, hogy valóban a Másik Felem legyen a Házastársam: mindent meg tudjunk beszélni egymással, legyünk egymás "Barátai" is. Szeretném, ha Velem érezné a legjobban magát a Világon a természetes személyek közül :) , és vice versa. :) .

Újabb lényeges dolog: Ismerőseim szerint néhány évet simán letagadhatnék a 39-ből. Sajnos nem kérdeztem meg tőlük, hogy mennyit. :)
Vizuális típus vagyok, aztán az objektivitás sem áll távol tőlem, ezért merek nyilatkozni erről: szerintem kb. 7 évet nyugodtan letagadhatok. :)

Szerintem fontos, hogy érdeklődési körünk hasonló legyen, és közelítőleg azonos hullámhosszon "rezegjünk". :)

A protestáns értékek is közel állnak hozzám, a római katolikus értékek mellett.

Nem vagyok munkaalkoholista. :) Családcentrikus vagyok.

Legfontosabb hobbijaim: sportolás (foci, kosárlabda, tenisz, ping-pong, tollaslabda, futás, kerékpározás (Több dologtól függ, hogy épp melyiket űzöm.)); zenehallgatás (főként dallamos rockzene, de több más stílust is szívesen hallgatok: pop, klasszikus, blues, rap, r&b, dance, disco, ...); zenélés (gitározás, (zongorázás)); olvasás (teológia, filozófia, pszichológia témában).

Még mosni (Mostanában épp folteltávolítókat és fehérítőket "tesztelek". :) ), főzni és vasalni is tudok! :)
(Mindezek ellenére, ha kell, akkor kemény férfiember vagyok: pl. megvédem a szeretteim, ... .)

Sőt, már pelenkát is sokszor cseréltem Öcsém kisfián, a Keresztfiamon. :)

Ja, és szeretek beszélgetni (persze túlzásba azért nem viszem :) ), nem harapófogóval kell kihúzni belőlem a szavakat. :)

Nem áll távol tőlem a tánc sem. 1 évig még tánciskolába is jártam, ahol latin és standard táncokat tanultam. A leendő párommal szeretnék járni újra társastánc tanfolyamra, ha Ő is szeretné.

Végül, de nem utolsó sorban, kizáró okok, illetve tulajdonságok ami a leendő Társamat illeti: Ne legyen nagyon csípkelődő a humora. :) Ne legyen szarkasztikus a humora. Ne legyen tetoválása. A pirszing (piercing) is kizáró ok (Természetesen fülbevalója lehet, de csak 1 fülben 1 darab. :) ) Ne legyen túlzottan liberális gondolkodású, de még közepesen sem, mert Én inkább konzervatív vagyok, nagyon enyhe liberális vonásokkal. :) Ne tartson a lakásban emlős állatot, ill. madarat. (Félreértés ne essék, nagyon szeretem az állatokat, de pl. a kutyának, macskának, papagájnak az udvaron a helye, ill. a természetben, nem a lakásban. Ehhez a gondolathoz a végsőkig ragaszkodom. :))

Szívesen küldenék képet, de az üzenettel sajnos nem lehet. (Attól idegenkedek, hogy profilképet, ill. képeket feltegyek a társkereső honlapra. Itt mindenki láthatja a profilképem, amit nem szeretnék, mert vissza lehet vele élni, és mert ... . Ha e-mailben küldöm a képet, akkor csak az illető látja azt. (Remélem megérted az aggályomat, Kedves Olvasó.))
Ha megadnál egy e-mail címet, Kedves Érdeklődő :), akkor oda tudnék csatolni képet. Ígérem, hogy nem fogok visszaélni vele. (Az e-mail címem, amit a társkereséshez használok (Te is készíthetsz hasonlót, ha gondolod, mert praktikus.): tarskereso.gerhard@freemail.hu)
Anyanyelve: magyar
Nyelvismerete: angol, latin, francia
Dohányzás: Nem
Alkohol fogyasztás: Néha
Sportolás: Rendszeresen
Hobbi: gitározás, zongorázás, zenehallgatás, nyelvek, asztalitenisz, pszichológia, filozófia
Iskolai végzettség: Egyetem/Főiskola
Foglalkozás: orvos


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - nemzetközi - társkeresők - fényképes - keresztény - külföldi - társkeresés - hirdetések - keresztyén
Nem tudod? - Kérdezd meg! Együtt megválaszoljuk!!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu

Fórum | A Keresztény Ember Is Lehet Humoros - Avagy Viccek Minden Mennyiségben | Összetett keresés | Szeretni és Szeretve Lenni | Top100


  TÁRSKERESŐINK NÉPSZERŰ SZEMPONTOK SZERINT

 
  Aktivitás: Online társkeresők     Utolsó bejelentkezés     Olvasatlan levelek  
  Vallás: Katolikus társkeresők     Református társkeresők     Evangélikus társkeresők  
  Nemzetközi (ország): Erdély-i társkeresők     Szerbia-i társkeresők     Románia-i társkeresők     Szlovákia-i társkeresők  
  Megye: Szabolcs - Szatmár - Bereg-i társkeresők     Komárom - Esztergom-i társkeresők     Baranya-i társkeresők     Fejér-i társkeresők     Békés-i társkeresők     Tolna-i társkeresők     Pest-i társkeresők     Bács - Kiskun-i társkeresők     Hajdú - Bihar-i társkeresők     Borsod - Abaúj - Zemplén-i társkeresők     Csongrád-i társkeresők     Győr - Moson - Sopron-i társkeresők     Heves-i társkeresők     Nógrád-i társkeresők     Somogy-i társkeresők     Vas-i társkeresők     Zala-i társkeresők     Jász - Nagykun - Szolnok-i társkeresők     Veszprém-i társkeresők  
  Életkor: Fiatal társkeresők     Idős (nyugdíjas)) társkeresők  
  Település: Kecskemét-i társkeresők     Budapest-i társkeresők     Nagyvárad-i társkeresők     Dunaújváros-i társkeresők     Kolozsvár-i társkeresők     Pécs-i társkeresők     Egri társkeresők     Székesfehérvár-i társkeresők     Debrecen-i társkeresők     Vác-i társkeresők     Kiskunfélegyháza-i társkeresők     Brassó-i társkeresők     Miskolc-i társkeresők     Bécs-i társkeresők     Mezőkövesd-i társkeresők     Dabas-i társkeresők     Szederkény-i társkeresők     Győr-i társkeresők     Baja-i társkeresők     Békéscsaba-i társkeresők     Nagykároly-i társkeresők     Szombathely-i társkeresők     Kiskunhalas-i társkeresők     Szigetszentmiklós-i társkeresők    Érd-i társkeresők    Szolnok-i társkeresők    Szeged-i társkeresők    Nyíregyháza-i társkeresők    Gödöllő-i társkeresők    Veszprém-i társkeresők    Kaposvár-i társkeresők    Sopron-i társkeresők  
  Végzettség: Diplomás (értelmiségi) társkeresők  
  Családi állapot: Özvegy társkeresők  
  Testalkat: Duci társkeresők  © Varga Balázs Imre
Ha weblapkészítés akkor Blasius Info!