|
A szükséges hozzávalók 2 fő részére:
1 fej vöröshagyma,
2dl fehérbor,
2dl narancslé,
2db csirkemell filé,
3db csirkecomb,
1db narancs
Az elkészítés menete:
A vöröshagymát megpucoljuk, majd üvegesre megpirítjuk és félretesszük.
A csirkemellekről és a combokról lehúzzuk a bőrt, majd enyhén besózzuk.
Egy kiolajozott tepsibe beleöntjük a már üvegesre pirított hagymát, rátesszük a csirkemelleket, valamint a combokat. Ráöntjük a vörösbort valamint a narancslevet.
Megpucoljuk a narancsot (ügyeljünk rá, hogy a héj fehér részeit is alaposan leszedjük, mert különben megkeseredik) és a narancsgerezdeket a csirkére rakjuk.
A tepsit alufóliával lefedjük, és kb. 45 percig sütjük.
Az elkészült ételt tésztával tálalhatjuk.
Jó étvágyat!
|
|